Henex systems Zrt.

Világítás vezérlés

Egy jól megtervezett és megfelelően telepített világítási rendszerrel egy épület világítására fordított villamos energia akár 50%-a is megtakarítható. Mivel különböző épülettípusok eltérő megvilágítási igényekkel rendelkeznek a végső megoldások is eltérőek lehetnek.

A munkavégzésre kialakított irodaházak, közintézmények és ipari létesítmények esetében az optimális fényviszonyok a dolgozók komfortérzetét és munkakedvét is növelhetik, mindez pozitív hatás gyakorol a dolgozói teljesítményre is. Konferencia- és bemutatótermek esetében a fény az adott tér dekorálásáért és a megfelelő hangulat eléréséért felel. A hangulatvilágítási programok beállítása a kívánt világítási képek kialakításához a lámpatestek irányított be- és kikapcsolását teszi szükségessé. Mindezt tökéletes összhangban az árnyékolástechnikai berendezések vezérlésével és a biztonsági feladatokat ellátó érzékelőkkel egyetemben. A családi házaknál megint más szempontok érvényesülnek, itt a kényelmi szint emelésre és a fokozott biztonság elérése kerül előtérbe.

A felsorolt példákban közös, hogy mindegyik megoldás nagyszámú világítási áramkör kialakítását követeli meg, aminek kezelése hagyományos villanyszerelési módszerekkel már nem valósítható meg. Az intelligens rendszerek mindezt egyetlen vezérlőegység használtával teszik lehetővé, legyen szó ki- és bekapcsolásról vagy fényerő szabályozásról több vagy akár egyetlen kiválasztott lámpatest estében.
 
Kérje ajánlatunkat és visszahívjukVissza a listához
Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Szabályzat
RENDBEN