Henex systems Zrt.

Távfelügyelet és távleolvasás

A váratlan események és meghibásodások kezelésében az idő jelentős tényező, ezért távfelügyeleti rendszerünk azonnal jelzi a felhasználó központi számítógépén ha problémát észlel. Távfelügyeleti rendszerünk egységes megjelenítést biztosít az elosztóktól a vizualizáló szoftverekig, így már egy kis létszámú üzemeltető személyzettel is elérhetők a következő előnyök: 

  • folyamatos kapcsolatfenntartás telephelyek és a közponz között
  • váratlan események azonnali észlelése
  • trendek figyelése és eseménynaplózás

 

Fogyasztásmérő távleolvasása

Távleolvasó megoldásunk automatikus mérésadatgyűjtéssel teszi lehetővé a havi elszámolások automatizálását bérlőkkel rendelkező épületüzemeltetők számára. Az általunk használt hardver- és szoftverelemek a megrendelő igényeihez igazított, testreszabott mérési rendszerek kidolgozását teszik lehetővé.

A rendzser nagyszámú fogyasztásmérő adatainak összegyűjtésére és megjelenítésére alkalmas, legyen szó hőmennyiségről, gázról vagy elektromos energiáról. A kezelőszemélyzet egy testre szabott megjelenítő felületen keresztül követheti nyomon a leolvasott értékeket. Ezeket az értékeket egy központi egység szolgáltatja, mely a buszkábelekre felfűzött fogyasztásmérők egyedi adatait gyűjti össze.
 
Kérje ajánlatunkat és visszahívjukVissza a listához
Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Szabályzat
RENDBEN