Henex systems Zrt.

H-ETP hőszigetelés

A megoldás előnye, hogy bármely magas hőmérsékletű felületre telepíthető hőszigetelést biztosít, legyen szó gépelemekről, szerelvényekről, fűtött alkatrészekről vagy más megoldásról. A szigetelés kül- és beltéren egyaránt alkalmazható, borítása vízhatlan és ellenáll az UV sugárzásnak. Ezen felül gyenge savak és lúgok hatásának is kitehető és teljes egészében tűzálló.

Az elérhető kivitelek a gyakran használt gőz- és forróvízszelepek teljes méret skáláját lefedik, továbbá egyedi méretezésű szigetelés is megrendelhető. A telepítés szakképzettséget nem igényel, mivel a tépőzáras és alumínium huzallal történő rögzítés gyors és egyszerű szerelést tesz lehetővé (egy átlagos 0,5-1 m2 szigetelés felhelyezése 3 perc).

Egyedi méretezés esetén a gyártást egy részletes helyszíni felmérést követően kezdjük csak meg, hogy garantáljuk a pontos illeszkedést a telepítés során. A termék hazai gyártású, ami kedvező szállítási feltételeket jelent megrendelés esetén. Ugyanakkor a gyártáshoz felhasznált alapanyagok megfelelnek a nemzetközi környezetvédelmi és munkaegészségügyi előírásoknak.

A H-ETP hőszigetelés használatát a következő esetekben javasoljuk:

  • szerelvényekhez gőz-, kondenz-, forró- és melegvíz-rendszereknél
  • hőcserélőkhöz lemezes vagy építőelemes kivitelben egyaránt
  • füstgáz csatornákhoz kazánok, kemencék és turbinák esetében
  • kazán, bojler és kemence ajtóinak szigetelésére
  • pasztörizáló- illetve szárító-hőkezelő berendezésekhez
  • autoklávok és desztilláló tornyok esetében
  • műanyag fröccsöntő gépek hengereihez
     


Kérje ajánlatunkat és visszahívjukVissza a listához
Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Szabályzat
RENDBEN